Het SIMPL team

Projectmanager

Floor Kuipers

Hoi ik ben Floor. Ik ben een ervaren projectmanager met een passie voor duurzame mode. Deze dingen kan ik perfect combineren bij SIMPL.

Hoi ik ben Floor. Ik ben een ervaren projectmanager met een passie voor duurzame mode. Deze dingen kan ik perfect combineren bij SIMPL. Zelf kocht ik een paar jaar terug vooral fast fashion. Nu is mijn kast volledig gevuld met kleding met een verhaal. Hierdoor ben ik trotser op wat ik draag, kijk ik positiever naar mezelf en laat ik mij minder beïnvloeden door anderen om me heen. Met ons team doen we vooral dingen die we heel leuk vinden, met het doel om positieve impact te maken. Graag verbind ik mensen die wat voor elkaar kunnen betekenen, zodat we allemaal een stapje verder komen. Wil je ook met ons samenwerken? Laat het weten!
Art director

Chantal Poog

Hoi, ik ben Chantal en ik werk met veel passie als ontwerper voor projecten met een sociaal maatschappelijke insteek.

Hoi, ik ben Chantal en ik werk met veel passie als ontwerper voor projecten met een sociaal maatschappelijke insteek. Door mijn creatieve en esthetische kijk, geef ik SIMPL een passend gezicht. Daarnaast ben ik van jongs af aan al bezig met mijn uiting voor fashion. Voorheen dacht ik niet na over fast fashion of slow fashion. Dit omdat ik geen idee had wat de fast fashion industrie voor impact heeft op de wereld. Nu ik hier bewust van ben, wil ik samen met SIMPL laten zien hoe je op een makkelijke en positieve manier de impact op een betere wereld kunt vergroten. Laten we beginnen met de kleine veranderingen, laten we het simpel houden.
Heb je trouwens inspirerende of creatieve ideeën voor ons? Laat het ons weten.
Tekstschrijver

Alet Dekker

Hi, ik ben Alet! Tot ruim een jaar geleden waren duurzaamheid, fast- en slow fashion, vage of zelfs totaal onbekende termen voor mij.

Hi, ik ben Alet! Tot ruim een jaar geleden waren duurzaamheid, fast- en slow fashion, vage of zelfs totaal onbekende termen voor mij. Mijn passie voor taal en schrijven hebben me bij SIMPL gebracht en toen zijn mijn ogen op dit gebied geopend. Wat ik heel belangrijk vind om over te brengen is dat je met kleine, simpele aanpassingen al zoveel verschil kan maken. Ik hou niet van het spreken in goed of fout. Je bewust laten worden van wat je doet en laten zien hoe het duurzamer kan, dat is het doel!
“Alone we can do so little; together we can do so much.” -Helen Keller
Doe je mee? Laat het ons weten! Zie #linkinbio voor alle info over onze KiloSale op 19 juli.
Fotograaf

Anniek Beije

Hi, ik ben Anniek! Ik werk als fotograaf het liefste aan persoonlijke projecten die dicht bij mezelf staan.

Hi, ik ben Anniek! Ik werk als fotograaf het liefste aan persoonlijke projecten die dicht bij mezelf staan. Mijn uitdaging bij SIMPL is om toffe beelden te maken met een mooie boodschap! Sinds een aantal jaar ben ik mij gaan verdiepen in een duurzame lifestyle en pas dit stukje voor stukje toe in mijn leven. Ik probeer nu onder andere alleen nog maar duurzame kleding en producten te kopen. Ik ben daarin zeker niet perfect maar de goede wil is er. Ik houd bijvoorbeeld van de stijl van Adidas. Deze koop ik nu niet meer nieuw maar tweedehands. Zie je, niet perfect maar ik doe mijn best. Hebben jullie nog andere handige tips - deel ze vooral met ons!