Wij zijn een team met passie voor duurzaamheid. Verschillende disciplines die samen sterk staan
voor een betere wereld.

Dit doen we door samen te werken met merken en organisaties die duurzaamheid en een duurzame levensstijl ook breder bekend en aantrekkelijker willen maken. We zijn goed in het vormgeven van laagdrempelige concepten en het bedenken van passende campagnes. Van grafisch ontwerp, strategie bepalen en content creëren voor merken, tot het geven van workshops, organiseren van events en het verbinden van partijen voor mooie samenwerkingen. Álle kleine stapjes helpen in onze missie naar een meer duurzame samenleving; wij helpen je graag!

 

Anniek

fotografe | concept en content creator | social media manager

Anniek maakt als fotografe het beeldwerk voor Simpl. Het bedenken van concepten, stylen en deze vervolgens vastleggen op beeld, zijn taken die helemaal bij haar passen. Ook zorgt ze als social media manager ervoor dat alles op social media op rolletjes loopt. Haar oog voor compositie, kleur en detail komen absoluut van pas bij de werkzaamheden bij Simpl. Dit doet ze allemaal vanuit een duurzaam (camera)standpunt.

Chantal

grafische ontwerpster | merkstrateeg | concept creator

Als ruim ervaren (sociaal)  grafisch ontwerper en art director zorgt Chantal voor het gezicht van Simpl. Naast de gehele identiteit van Simpl, bedenkt ze ook pakkende campagnes om de projecten van Simpl op de kaart te zetten. Met een groot oog voor esthetiek, creativiteit en enthousiasme werkt ze aan Simpl. Een fantastische uitdaging om de wereld iets mooier te maken.

Floor

projectmanager | adviseur | concept creator

Onze spin in het web van organisatie, acquisitie en advies. Met haar ruime ervaring als projectmanager bij maatschappelijke projecten en haar groene hart, is een onderneming als Simpl haar op het lijf geschreven. Ze houdt er ook van om dingen SIMPL te maken, processen te ontwerpen die voor de rest van het team overzichtelijk zijn.

Alet

allround tekstschrijver | concept creator

Als tekstschrijver vindt Alet voor elke campagne de juiste woorden. Ze is degene die de visie en het enthousiasme van het hele team onder woorden brengt. Ze maakt duurzaamheid toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Vrolijke en luchtige teksten zonder de noodzaak van verandering uit het oog te verliezen.

Samenwerkingspartners

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner