In deze nieuwe editie van onze bloggenreeks zijn we in gesprek gegaan met Lieve en Nardia van Mary Jane Schoenenboetiek.

Shop Small, Shop Sustainably

Duurzaam ondernemen en de corona-crisis; Hoe gaat Mary Jane Schoenenboetiek hiermee om?

Mary Jane Schoenenboetiek, in hartje Stad, wordt gerund door de enthousiaste onderneemsters Lieve en Nardia. Beleving, creativiteit en passie voor het schoenenvak staat voor hen centraal. Zij beschouwen schoenen niet als vluchtig en vervangbaar maar als onderdeel van jezelf, wie je bent en wat je laat zien. Ze streven naar het wauw-moment bij het zien van een paar schoenen. 

Net als voor vele ondernemers vereist de huidige corona-crisis ook voor de meiden van Mary Jane Schoenenboetiek creativiteit en veerkracht. Wat onveranderd is, is de service die ze bieden aan de klant. Aangepaste openingstijden, privé shopsessies, speciale cadeaupakketten en inzet van social media, zijn een aantal van de service gerichte aanpassingen die zijn gedaan. Waar Mary Jane altijd al actief was op social media, zetten ze nu dat extra stapje om in contact te blijven met de klant. 

Dit wil Mary Jane de Groningers nog graag meegeven

In deze rare tijden, die voor een ieder van ons lastig is, willen Lieve en Nardia meegeven dat de kleine ondernemers de smaak- en sfeermakers van de stad zijn. Dit zijn ook meteen de ondernemers die het hardst geraakt worden. Niet alleen door iets te kopen kun je de lokale ondernemers helpen. Volg bijvoorbeeld ook je favoriete lokale ondernemingen op social media, deel een bericht en laat weten dat je aan ze denkt! 

Lieve en Nardia van Mary Jane Schoenenboetiek zien hoe betrokken mensen zijn en vinden veel support in de berichten, kaartjes en aankopen van hun trouwe klanten. Dit houdt ze positief en met positiviteit kom je in deze moeilijke periode een heel eind! 

Voor eerlijke schoenen met de wauw-factor moet je naar Mary Jane Schoenenboetiek, Oosterstraat 23 in Groningen.